Att resa med Emilia

Vilken fantastisk unge vi har fått! Detta ljuvliga lilla barn var en dröm att resa med. Hon sa knappt ett ljud på hela tiden. Lite gnäll någon gång men väldigt lite. Större delen av tiden var hon glad och skrattade och lekte på sätet och nedamför sätet. Att sitta fastspänd vid lyft och landning var kanske inte jättekul men det gick lätt att avleda henne med sånger och lite dans i knäet på mig.

Hon till och med sov hur bra som helst ich missade två av fyra landningar för att hon somnade. Även mellanlandningarna funkade bra och ena gången sov hon igenom hela och andra lekte hon glatt.

Vi flög med lufthansa och det var verkligen superbra. Grattis mat och dricka hela vägen, trevlig personal som gullade med Emilia. Hon lärde sig snabbt att när en flygvärdinna gick förbi fick man mat, dricka eller kanske en kaka. Kanske gick resan så smidigt för att vi mutade henne med massor av klämpåsar, frukt och lite kakor Kakor är inget hon brukar få men ibland kan det vara värt rucka på reglerna lite ;)

Allt som allt tog resan från dörr till dörr ca 16 timmar. Duktiga unge!



Sover gott på vägen hem på ett tomt säte mellan oss.




Leker på tåget till kastrup innan avresa.

Tokigt

Såg hur kneppigt inlägget tidigare blev. Hälften fattas ju. Men så blir det ibland när man skriver från mobilen ;)

Nu är vi iaf färdigpackade och redo för resan imorgon. Kl 07 låser vi dörren och ca kl 10 lyfter vi från kastrup. Ska bli spännande att se vad Emilia tycker om att flyga och att träffa kusinerna igen.

Nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen, godnatt :)

Bilder











Gott nytt år

Så var det då 2014. Ett år som förhoppningsvis kommer att bjuda på många roliga saker. Framförallt lilla bebisen som ska komma i sommar och husletande i Göteborgstrakten. Om allt går som planerat så ska flyttlasset gå innan bebisen kommer. Det ska bli riktigt spännande att se var vi hamnar och om vi kommer att trivas. Det viktigaste är ju att vi har varandra och så länge jag har Jonas och Emilia vid min sida så kan jag vara lycklig var som helst :)

Det nya året firades med goda vänner och deras två barn. En riktig härlig kväll med mycket skratt och bus med barnen. Emilia lyckades hålla sig vaken ändå till halv nio och sov gott när klockan slog tolv.

Lite av allt, men mest om min bebis

Bloggen om mig och min familj blandat med lite av allt annat

RSS 2.0