Emilia 2 år

Idag fyller världens finaste lilla tjej hela två år! Denna fantastiska unge som ger oss så mycket glädje och kärlek var dag.





Eftersom hon fyller år på en måndag så har vi firat hela helgen istället. I lördags var mina föräldrar, min bror, min mormor och morbror med familj här. Vi åt god lunch och en massa tårta. Emilia fick jättefina presenter och hade jättekul hela dagen.
Hon fick pussel, duplo, briojärnväg, vinterkängor, vinteroverall, bok och memoryspel.

Igår så firade vi henne själva med paket och sång på morgonen. Hon var rysligt söt när hon sjöng med i jag må hon leva :) Tydligen sjunger de den på förskolan så den kunde hon. Hon har sedan fortsatt att sjunga den hela dagen. Av oss fick hon en verktygslåda, pärlor och pussel. Hon ska få en ny säng om några veckor också. Verktygslådan var en favorit och hon har skruvat massor :)



Efter frukosten packade vi lite picknick och körde till slottskogen för att gå på barnens zoo och leka på pliktalekplatsen. Men i samma sekund som vi parkerade började det ösregna. Så vi körde till ikea och åt lunch istället. När vi var klara där så hade det slutat regna så då körde vi tillbaka. Emilia hade jättekul på lekplatsen. Där fanns en grillplats så vi grillade korv och fikade. Supermysigt!





När vi kom hem åt vi vår picknick i vardagsrummet till kvällsmat och lekte med alla nya leksaker. Det var en nöjd och lycklig lite tjej som somnade strax efter 20 :)


Lite av allt, men mest om min bebis

Bloggen om mig och min familj blandat med lite av allt annat

RSS 2.0